top of page

Returnering

-Du skal inden 14 dage give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på e-mail til: officielolympfit@gmail.com
 
-Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

-Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter dit køb, hvis du ønsker at fortryde.

-Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer ansvaret for varen, når den når frem til os.

-Omkostningerne forbundet med en returnering afholdes på købers egen regning. Virtuswear anbefaler at sende produkterne retur med track and trace, så disse kan spores, til de er leveret.
Varen, du sender retur, skal være i samme stand, som da du modtog den. Dette indebærer, at varen stadig er i original emballage og desuden med mærke. Hvis dette ikke overholdes, tillader vi os at fratrække 50 kr. fra ordren pr. vare, der ikke overholder overstående krav.
(VIGTIG) For at vi kan holde styr på det, skal du vedlægge dit 5-cifrede ordrenummer på en seddel, som du lægger ned i pakken med produkterne.
Varen skal sendes til:
Virtuswear.com
Kattehalevej 30A, 3460 Birkerød
officielolympfit@gmail.com


‼️VIGTIGT‼️ KUN denne adresse

- Hvis pakken bliver sendt til en pakkeshop, kan din returnering ikke blive behandlet, og du vil ikke modtage dine penge.
*Der vil ikke blive sendt en bekræftelse, når vi modtager en returpakke. Bekræftelsen sendes først, når pakken og ordren er behandlet.
Behandling af returnering og ombytning:
Der kan gå op til 7 hverdage, fra en returpakke ankommer til os, til den bliver behandlet. Vi sender ikke en bekræftelsesmail ved modtagelsen, men der sendes en bekræftelsesmail så snart behandlingen af returneringen/ombytningen er gennemført.
Hvis en ombytning/returnering ikke bliver behandlet inden for 7 hverdage efter ankomsten til vores adresse, skal dette meddeles til os på officielolympfit@gmail.com Hvis kundeservice ikke kontaktes i rette tid, henviser vi til vores efterfølgende retningslinjer i vores handelsbetingelser.
Ugyldighed af rabatkode efter returnering:
Når du returnerer en ordre, hvor der tidligere er blevet anvendt en rabatkode, kan det påvirke gyldigheden af rabatkoden, hvis de oprindelige betingelser for rabatten ikke længere er opfyldt efter returneringen.
Eks. Hvis du har benyttet en rabatkode som kun var gyldig ved køb af præcis to par hørbukser til en samlede rabatpris. Hvis du returnerer et par fra den oprindelige ordre, vil den tilbageværende buks blive prissat individuelt, hvilket kan resultere i en højere pris, da rabatten var baseret på mængden af to par.
Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er vores kundeservice til rådighed for at hjælpe dig.

bottom of page